Curses de 21Km
Mitja Mataró Mitja Sitges Mitja Terrassa Mitja Gavà
 
Tornar a l'inici
Atletes escalfant per correr la mitja
marató
Inscriu-te a la propera cursa puntuable
de la II Challenge 21k
Benvinguts a la II Edició de
la Challenge 21k
Per a participar en aquest repte
la Challenge 21k
La temporada 2010-2011 de mitjes
comença, JA!
 
 
Menú
Tornar a l'inici
Inscripció gratuïta
Rànquing i Classificació
Reglament
Premis
Patrocinadors
Històric i fotos
Contacte
 
Avís Legal
TITULAR DE LA WEB
El present avís legal recull les condicions generals que regeixen l'accés i l'ús del lloc web www.21k.cat del que és titular la societat GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L., amb domicili social en/ C JOSE AGULLO Nº 3, 08017, BARCELONA, inscrita al Tom: 26956, Foli: 0098, Secció General, Fulla/Dup.: 111044, Província: B, Inscripció 5 del Registre Mercantil de Barcelona.

ÚS DE LA WEB
L'accés i ús del lloc Web implica l'expressa i plena acceptació de totes i cadascuna de les condicions d'ús vigents incloses en el present Avís Legal. Li preguem que les llegeixi atentament i en cas de no estar d'acord amb el seu contingut s'abstingui de fer ús de la web. L'usuari es compromet a fer un ús adequat del portal, dels seus continguts i serveis. Aquesta obligació suposa el no emprar aquests serveis i continguts de forma contrària a la legislació que resulti d'aplicació, ni a utilitzar-los per a activitats il•lícites, contràries a la bona fe o a l'ordre públic. Els usuaris accedeixen al lloc web de forma lliure i gratuïta, si bé GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L.es reserva el dret de limitar el seu accés per a determinats continguts o serveis, exigint el registre de les seves dades prèviament a l'accés.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS
Els continguts d'aquesta Web tenen com finalitat informar i donar a conèixer resultats de competicions o carreres en les quals els participants s'han inscrit prèviament a través de les respectives pàgines web dels organitzadors. GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. no es fa responsable del mal ús que es realitzi dels continguts la Web, sent exclusiva responsabilitat de l'usuari que accedeix a ells o els utilitza. Queda prohibit l'ús de continguts de la web per a promocionar, contractar o divulgar publicitat o informació pròpia o de terceres persones sense l'autorització de GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. ni remetre publicitat o informació valent-se per a això dels serveis o informació que es posen a la disposició dels usuaris, independentment de si la utilització és gratuïta o no. GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços o cercadors des d'aquesta Web. Així mateix l'existència de llocs enllaçats, això és, accessos a altres pàgines o portals d'internet no suposa l'existència d'acords, recomanació, promoció o identificació de GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. ni conformitat amb les manifestacions, continguts o serveis enllaçats.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL DE LA WEB
GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. ostenta la titularitat del present lloc web. Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre aquest portal estan legalment reservats, pel que l'accés al mateix o la seva utilització, per part de l'usuari, no ha de considerar-se, en forma alguna, com l'atorgament de cap llicència d'ús o dret sobre qualsevol actiu. Els usuaris del lloc web únicament podran realitzar un ús privat, personal o professional dels continguts d'aquest. Està absolutament prohibit, l'ús del lloc web o d'algun dels seus elements amb fins comercials o il•lícits. Queden prohibits els actes de reproducció, modificació distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distints de qualsevol classe continguts en aquest web site estan protegits per llei. GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. no assumirà cap responsabilitat derivada de l'ús per tercers del contingut del lloc web i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d'infracció d'aquests drets per part de l'usuari.

CONDICIONS PARTICULARS
La utilització de determinats Serveis i Continguts oferts per GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. a través de la Web pot regir-se per Condicions Particulars Pròpies les quals poden completar i/o modificar el present Avís Legal. Per tant, amb anterioritat a la utilització d'aquests serveis, l'Usuari també ha de llegir atentament les corresponents Condicions Particulars dels mateixos.

ACTUALITZACIÓ I MODIFICACIÓ DE LA PÀGINA WEB

GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva web site, així com la seva configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir responsabilitat alguna per això.

INDICACIONS SOBRE ASPECTES TÈCNICS
GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de GRAU HOLLENSTEIN & ASSOCIATS S.L. També s'exonera de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui sofrir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan escaigui de fonts alienes a nosaltres.

 

Rànquing 21k
Classificació Masculina
Classificació Femenina
 
     
   
ChampionChip  
         
Challenge 21k   Menú web    
Organitzador: ChampionChip
Contacte amb l'organització
Avís legal

logotipo de cuac.es
  Inscripció gratuïta
Classificacions
Reglament de la Challenge
Premis i cerimònia
Patrocinadors
Històric i fotos temporada
  Classificació Masculina
Classificació Femenina
Rànquing Masculí
Rànquing Femení